دوره آموزش react native
در بخش نخستین فراگیری React Native علاوه بر معرفی عصر و پیش نیازها و معرفی react native و اینکه چرا بایستی آن را یاد بگیریم به نصب ابزارهای موردنیاز , طریق ساخت پروژه و راهاندازی آن در ویندوز و مک , شناخت با ساختار پروژههای React Native , معرفی اکما اسکریپت ۶ و مفاهیم آن , شناخت با کمپویننت ها , طرز استایل دهی و ساخت و معرفی کامپوننت های کابردی , استایل دهی استاندارد , ساختار دهی با flex و اکثری مورد ها دیگر میپردازیم .
این که برای دانلود موردها اضطراری به وب آزاد نیاز دارید !
کلیه این ها برای توشه نخستین است و برای دفعه های بعدی باگاز از این سطح عبور می کنید پس نگران نباشید .
برای اجرای ورژن اندروید react - native run - android
و برای اجرای ورژن ios از فرمان react - native run - ios در ترمینال به کارگیری نمایید .
اعتنا فرمایید که حتمی نیست هر دو امر هم زمان به کارگیری بشه و پس از اجرای بدون نقص یک مشابه ساز - امر دوم را اجرا فرمائید . ( معمولا گسترش دهنده های ماهر از هر دو مشابه ساز به صورت به طور همزمان استعمال مینمایند اما برای شما که تو سطح فراگیری می باشید به هیچ وجه نیازی بهاین کار نیست و میتونید با هر مشابه سازی که راحت خیس می باشید کار نمایید )
این تراز مدتی ارتفاع میکشه و بستگی به توان سیستم شما و سرعت وب متغیر است . تو این تراز یک ترمینال دیگه نیز گشوده میشه که Metro اسم داره . این ترمینال در زمان اجرای مشابه ساز می بایست گشوده بمونه و یه جورایی میشه اعلامکرد که سرور اجرایی ما برای مشابه ساز میباشد )
شما میتوانید از علم جاوا اسکریپت مو جود برای کد نویسی های موبایل نیتیو به کار گیری نمائید . همینطور میتوانید بخش اعظمی از کد های خویش را در سیستم برهان های متعدد به اشتراک بگذارید .
React Native چیست ؟
یکی از قدیمیترین زبانهای برنامه نویسی زبان جاوا اسکریپت میباشد. کاربردهای اولیه جاوا اسکریپت به علت ساده بودن این زبان و سبک بودن آن به استفاده در مرورگرها محدود میشد. پس از ارائه اکما اسکریپت ۶ که نسخهای از جاوا اسکریپت بود که در آن اصولشی گرایی نیز مطرح و استفاده شده بود این زبان محبوبیت بیشتری پیدا کرد و در دهه جدید به دنبال رشد سریع زبانهای برنامه نویسی، جاوا اسکریپت نیز مورد توجه توسعه دهندگان زیادی قرار گرفت و به همین دلیل فریم ورک های زیادی برای این زبان نوشته شدند.
یکی از این توسعه دهندگان شرکت بزرگ فیس بوک بود که فریم ورک React را بر مبنای زبان جاوا اسکریپت و برای ساخت برنامههای وب تک صفحهای ساخت. پس از آن فیس بوک به دنیال توسعه React Native رفت. این فریم ورک از جاوا اسکریپت، برای ساخت اپلیکیشن های موبایل نوشته شد. با استفاده از این فریم ورک میتوان با زبان جاوا اسکریپت اپلیکیشنی را برای دو سیستم عامل اندروید و IOS نوشت. به علت پشتیبانی شرکتی بزرگ مانند فیس بوک و سادگی زبان جاوا اسکریپت، این فریم ورک در این سالها توسعه و محبوبیت بیشتری یافت. برای درک این که این فریم ورک چه قدرتی دارد کافیست به این نکته اشاره کنیم که برنامه قدرتمند و محبوبی مثل اینستاگرام با این فریم ورک نوشته شده است.
در سالیان قبل وقتی میخواستیم یک اپلیکیشن موبایل بنویسیم باید ابتدا به زبان جاوا مسلط میشدیم و برنامه اندروید را به این زبان مینوشتیم و در ادامه زبان Objective C یا سویفت را یاد گرفته و برنامهای برای گوشیهای آیفون مینوشتیم. اما امروزه با استفاده از آموزش React Native و برخی دیگر از فریم ورک های زبانهای دیگر مانند زامارین میتوان فقط به وسیله یک زبان و یک بار نوشتن کد، برنامهای طراحی کرد که بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS اجرا شود. مزیت React Native نسبت به زامارین و بقیه فریم ورک ها شبیه بودن برنامه نوشته شده به برنامه Native است که باعث میشود به عنوان مثال عملکرد برنامهای که با این فریم ورک برای اندروید نوشته شده با برنامهای که به زبان جاوا برای اندروید نوشته شده تفاوتی نداشته باشد.
منبع:
https://www.daneshjooyar.com/learning-react-native-instagram-app-project/
react ,زبان ,native ,جاوا ,ورک ,فریم ,react native ,فریم ورک ,جاوا اسکریپت ,زبان جاوا ,این فریم ,برای اندروید نوشته ,آموزش react native ,دوره آموزش react
درباره این سایت